Noudatatko jotain tiettyä dieettiä tai laihdutusruokavaliota?

Noudatatko jotain tiettyä dieettiä tai laihdutusruokavaliota?

Mieti voitko kuvitella syöväsi sen mukaisesti vielä vuoden, tai viiden vuoden päästä? Tutkitusti kolme vuotta painonpudotuksesta vain 5% laihduttajista on onnistunut myös pitämään tuon pudotetun painon poissa. Ongelma ei ole siis siinä, etteikö laihduttaminen onnistuisi jopa yllättävän monelta. Ongelma onkin siinä, että 95% saa laihdutetut kilot takaisin…ja itse asiassa yleensä vieläpä ekstrakilojen kera!

Epäonnistuminen usein johtuukin tylsästä ja mahdottomasta ruokavaliosta, jonka noudattaminen johtaa vääjäämättä epäonnistumiseen. Ei pysyvän painonpudottamisen tarvitse olla tylsää, eikä varsinkaan maistua pahvilta! Pysyvän painonpudottamisen salaisuus onkin siinä, ettei oikotietä onneen ole, eikä pikadieetit yksinkertaisesti toimi! Ne voivat toimia juuri nyt, mutta tulos ei tule olemaan pysyvä, koska kuuriluontoinen laihduttaminen ei anna vastausta siihen, miten paino pidetään kurissa koko loppuelämän ajan.

Ennen kuin nappaat seuraavan dieetti ruokavalion käyttöösi, mieti suhtaudutko painonpudotukseen sen vaatimalla vakavuudella, vai onko kyseessä enemmänkin päähänpisto? Pikaiset painonpudotukset johtavat usein aaltoilevaan painokäyrään – siis kansankielellä jojo-diettaamiseen. Valitse lähestymistapasi ja asennoitumisesi oikein, se antaa sinulle heti alusta alkaen paremmat mahdollisuudet onnistua!