Verkkokauppa

Tmi. Junnu Eskelinen / Refor (y-tunnus 26038269) myy tuotteita yksityishenkilöille EU-alueelle. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupan kotisivuilla syöttämällä kassapalvelussa tilaajan tiedot ja maksamalla tilaus.  Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tietojenkäsittely

Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja käytetään tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen.

Lisäksi tietoja voidaan käyttää tuotteen toimitukseen ja toteutukseen liittyen; esimerkiksi valmennuksen toteuttamiseksi saatat saada useita eri viestejä valmennuksen aikana. 

Maksaminen

Verkkokaupan maksujenvälityksen toteuttaa Checout Finland sekä Stripe. Kaikki tiedonsiirto ja rahaliikenne on SSL-suojattu, mikä tarkoittaa, ettei kukaan ulkopuolinen voi nähdä tietojasi.

Reforilla on oikeus periä hinnaston, sopimuksen tai tuotteen kuvauksessa esitetyn mukaista kiinteää, aikaan perustuvaa toistuvaismaksua itsenäisesti kunkin palvelun tai palvelun osan toimituksesta lukien. Maksun perimiseen käytetään Stripe-palvelua. Asiakkaan korttitiedot tallentuvat Stripe-palveluun. Toistuvaismaksujen veloitukset tapahtuvat niin, että kulloinkin veloitetaan tulevan palvelukauden maksu etukäteen.

Checkoutin sekä Stripen käyttöehdot löydät heidän omilta kotisivuiltaan:

Checkout

Stripe

Maksutavat

  • Pankkien maksupainikkeet
  • Visa-, Mastercard-kortit
  • Mobiilimaksut

Tilaus- ja maksuvahvistus

Onnistuneen tilauksen jälkeen sähköpostiisi lähetetään tilausvahvistus. Vahvistusviestien lähettäminen edellyttää sähköpostiosoitteen antamista tilauksen yhteydessä.

Toimitustapa ja -kulut

Tilauksesi toimituskulut näet valittuasi maksu- ja toimitustavan. Pääsääntöisesti toimituskuluja ei ole ja toimitustapana on digitaaliset kanavat kuten sähköposti sekä kotisivujemme kirjautumisosio.

Toimitusaika

Digitaaliset tuotteet

Digitaalisissa tuotteissa toimitusaikana pidetään pääsääntöisesti maksun vastanottamisen jälkeen yhtä tuntia. Mahdollisen teknisen vian vuoksi viivästynyt toimitus täytetään viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Muut tuotteet
Yleisimmät toimitusaikamme Suomeen ovat tilauksesta ja toimitustavasta riippuen 1-3 arkipäivää. Lähetyksen pisimmäksi toimitusajaksi  voidaan katsoa seitsemän työpäivää, jonka  jälkeen suosittelemme olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme. Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä, viivästysten aiheuttamista välittömistä tai välillisistä haitoista.

Vaihto- ja palautusehdot

Sinulla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen oikeus vaihtaa tai palauttaa koko tilauksesi tai osa siitä 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

Jos haluat palauttaa tai vaihtaa tuotteita ole aina sähköpostilla yhteydessä meihin ennen palautusta.
Palauttaessasi toimitetun tilauksen, liitä siihen mukaan asiakasnumerosi/nimesi ja yhteystietosi sekä tilinumerosi rahojen palautusta varten. Tarkastettuamme tavarat, suoritamme maksun tilillesi. Palautuksia ei voi lähettää postiennakolla.

Palautusoikeus ei koske digitaalisesti ostettuja tuotteita joihin asiakkaalla syntyy lataus- tai käyttöoikeus heti maksutapahtuman yhteydessä.

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa vaihto- ja palautusehdoissa mainituille tahoille.