Aloittelijan kotitreeni

19,90  sis. alv.

Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Aloittelijan kotitreeni on kotona suoritettava kotitreeni, joka on höystetty kuvitetulla ohjeistuksella liikkeiden suorittamisen helpottamiseksi. Se sopii loistavasti kiireisille ihmisille, sekä heille ketkä eivät ole halukkaita menemään esimerkiksi kuntosalille. Treenaa silloin kun sinulle sopii!

Kotitreenin avulla voit myös rakentaa itsevarmuutta ja pohjakuntoa, jos tavoitteesi on joskus uskaltautua kuntosalille. Ohjelma on suunniteltu siten, että se haastaa tarpeeksi, mutta ei ole ylitsepääsemättömän vaikea, vaikka kokeilisit kotitreenaamista ensimmäistä kertaa elämässäsi!

Ohjelman tekemiseen et välttämättä tarvitse treenivälineistöä, sillä voit käyttää arkipäiväisiä tavaroita, kuten juomapulloa, tai laukkua vastuksena. Jos kotoasi löytyy jo jumppakuminauha, kahvakuula, tai käsipaino, niin tottakai voit hyödyntää niitä treeneissäsi. Kotitreeneillä aloittelevakin liikkuja pystyy tekemään tuloksia ja vaikuttamaan omaan lihaskuntoon ja peilikuvaansa. Se toimii hyvin kiinteyttämiseen ja antaa hyvän lähtötilanteen sporttisten kehonpiirteiden rakentamiselle.

Saat ostoksen tehtyäsi tunnukset valmennusportaaliimme josta pääset katselemaan treeniohjelmaa.