ReMeal Ravinto-opas

9,90  sis. alv.

Helppo ja pehmeä aloitus uuden, terveellisemmän elämäntavan aloitukseen.

Kuvaus

ReMeal on yksinkertainen ravinto-opas sinulle, joka haluat energisemmän ja kevyemmän olon, vaikuttamalla siihen mitä syöt, syöden kuitenkin terveellisesti.

Oppaamme ei ole diettaamista, etkä punnitse jokaista suupalaasi keittiövaa´an kautta. Sen avulla saat tuloksia tekemällä oikeita valintoja ja syömällä oikeaa ruokaa.

ReMealin keskeisenä osana on helposti muunneltava, terveellinen ja salliva ruokavalio. Opit kuinka paljon sinun tulee syödä, olitpa kotonasi ruokapöydän ääressä tai ravintolassa. ReMeal sopii kaiken ikäisille ja kokoisille – naisille ja miehille.

Ravinto-oppaaseen eivät kieltolistat kuulu. Sen avulla opit ymmärtämään mitkä ruoka-aineet ovat sinulle hyväksi ja mitä kannattaa syödä kohtuudella. Voit siis herkutellakin sopivan hetken tullen!

Katso videolta miksi dieetti tai tavoitteet todennäköisesti epäonnistuu!

Katso video

”Ensinäkemältä ravinto-ohjelma tuntui kamalan pitkältä. Monta sivua, paljon tekstiä, erilaisia kategorioita. Kuitenkin kun rauhallisesti ajatuksen kanssa sitä luki eteenpäin, asia oli kaikkiaan varsin selkeä. Jokaisessa kategoriassa (rasvat, hiilarit, proteiinit) oli suositukset, mitä/millaista ruokaa saa syödä ja mitä pitäisi jättää harvemmalle.

Ohjelma antaa luvan toimia omalla tavallaan, eikä kurista käyttäjäänsä täysin tiettyyn kaavaan. Siinä ei ole määritelty, että tähän aikaan syöt riisiä ja kanaa ja tällä ruualla saat syödä lihaa ja pastaa vaan saat ihan itse muokata ruokavalion omien tarpeidesi, halujesi ja sen hetkisen tilanteen mukaan. Ohjelma vaikutti hyvin mielenkiintoiselta ja helpolta noudattaa.

Lisäksi erityisen positiivista mielestäni oli se, että ruokien punnitsemista ei tarvita ollenkaan. Luulen että tämä tuo ruoka-ohjelman pariin käyttäjiä jotka eivät ole ennen tällaiseen lähtenyt, koska vaaka ja sen tuomat paineet ja ahdistus. Kaiken kaikkiaan tästä ei ole minulla mitään muuta kuin positiivista kommenttia.
Katsotaan, miltä se alkaa vaikuttaa kun vauhtiin pääsee!

Kuitenkin alkunäkemältä voisin suositella tätä ohjelmaa jokaiselle, joka haluaa kiinnittää huomiota omaan syömiseensä ja pyrkiä kohti terveempää huomista!

– Satu K.”

Tehtyäsi ostoksen saat ruokavalion pdf-latauslinkin sekä tunnuksen valmennusportaaliimme jolla pääset katselemaan ravinto-oppaan tietoja mobiiliystävällisesti.